GOURMET CLUB

Vzdělávací a zážitkový projekt šéfkuchaře Miroslava Šimka nabízí skutečnou cestu snoubení jídla a vína. V projektu je pečlivě brán zřetel na celkovou chuť vína a jeho komplexní stavbu a propojení s následným menu. Ukazuje možnosti využití vína z několika variant vybraných surovin a jeho složení do výsledné chutě a spojení. Správným pochopením koncové chutě vína s pečlivě rozeznanými nuancemi koření, umocňuje celkový zážitek z menu.
 
Hlavní roli zde hraje opravdu víno a jeho perfektní partner to správné jídlo. Projekt Vision gourmet club nabízí svým vinařským partnerům kooperaci při představování jak tradičních odrůd, tak i specialních couveé nebo ročníkovým champagne.
 
Nabízí netradiční stavbu menu přímo na určité vybrané oblasti z celého světa. Umožní Vám ukázat jakoukoli Vaší nabídku vín v různých cenových relacích prostřednictvím pochopení myšlenky vinaře a kuchaře. Velmi důležité je nachutnání a rozbor nabízeného vína před samotnou prezentací, minimálně dva až tři dny před konáním akce. Projekt Vision gourmet club je určen pro minimálně 7 osob a maximálně pro 21 osob. Menu se upravuje moderními i tradičními postupy s možností přípravu pozorovat.